29 and holding

OMG! Dat schijn je anno 2015 niet meer te mogen gebruiken (heb ik ergens gelezen), maar wat weet ik nou?! OMG. Ik ben oud. Ik mag het officieel zeggen. Ik heb mijn 20er jaren achter mij gelaten en hoor bij de club van 30+. Ken je dat gevoel? Wanneer je een lange nacht bent doorgegaan en bent vergeten je wekker uit te zetten? Dan schrik je toch even. En dan die vervelende nasmaak van die Turkse pizza met iets te veel knoflooksaus, die je eigenlijk niet had moeten nemen, maarja de verleiding was zo groot.. Oké, ik overdrijf! Toch is dat besef er even, dat je vanaf vandaag bij een nieuwe categorie hoort. Terwijl ik zo’n hekel heb aan hokjes. Maar goed, waar maak ik mij nou eigenlijk druk om? Er wordt beweerd dat je zo oud bent als je jezelf voelt. En ik voel mij echt geen dag ouder dan 23! Meestal dan. En zo zie ik er ook niet uit (al zeg ik het zelf). Hey, pluspunt. Hoe zit dat dan met die rimpels en grijze haren? Ja, die heb ik wel hier en daar, but what the hell! Rimpels zijn een teken van schoonheid (toch?). En tegenwoordig verven mensen hun haar niet om van dat grijs af te komen, maar juist om het te krijgen. Dus! Ouder worden is helemaal zo slecht nog niet. Nee, ouder worden is mooi! We hopen het tenslotte allemaal te worden. Het hoort bij het leven. En het leven is veel te mooi om te zeiken Simone! Hupsakee, dat bed uit, gordijntjes open en die bloemetjes buiten zetten. Welkom 30, welkom!

Life begins at 30 😉

20150718_190649

Leave a Reply